Спектър 4.0

CAPAROL Спектър 4.0

Водещ иноватор в областта на компютърната симулация на цветове, Caparol Spectrum 4 е създаден за тези, които работят в строителството, дизайнери, архитекти и проектанти, и включва всички цветни системи от Caparol заедно с конфигурация на съответния продукт.

Спектър 4.0

DVD-то съдържа всички цветови системи КАПАРОЛ, представя релевантните продукти за конфигурация и в сферата на „творчеството” предлага възможност за разглеждане на индивидуални цветови проекти за собствени фасади и вътрешни повърхности. 

Фото-реалистично представените обекти могат да се видят в различни цветове и да се завършат със съществуващи структури в колекциите от базата данни, или да бъдат индивидуално създадени от потребителя. Предварително подготвените собствени снимки в дигитален формат, както и снимките от архива се обработват индивидуално чрез системата за дизайн.

  • Спектър 4.0
  • Спектър 4.0
  • Спектър 4.0

Силата на DVD-то е в създаване и представяне на пространствени концепции, индивидуално проектирани повърхности на фасадни и интериорни пространства. Спектър потребителят има на свое разположение всички структури, и важни конфигурации: бои, лакове, интерпретации, тапети и други повърхности могат да бъдат включени в образа по мащабна перспектива.


Съберете в Студио, групирано  под термина Потребител, установените всички функции, необходими за дизайна ви:


CREATIVstudio - гланц (декорация) с колекции от цветове, повърхности и отделните структури, въвеждане на собствените си изображения, архив 80-фасади и интериорни пространства, фотореалистични;


MATERIALstudio - създаване на индивидуални структури на повърхности;


BILDstudio - обработка на изображения, в съответствие с  желания дизайн;


3D Studio - Позволява 3D повърхности, които могат да бъдат украсени;


PHOTOservice - Подгответе собствени изображения чрез Caparol


Безплатна версия за 30 дни може да бъде свалена от този линк:
http://trialversion.spectrum4.eu/