Колекции от цветове

Колекции от цветове

Принадлежащи към групата DAW / CAPAROL, нашата компания има портфолио от каталози и професионални картели, изработени от екип от архитекти, дизайнери и колористи от FarbDesign Студио в Ober-Ramstadt, Германия.

Картели и мостри

Колекции от цветове

Картел Caparol 3D-System плюс

Той е най-големият картел на Caparol, който е признат и като най-успешния,
 Caparol 3D-System, е изменян и допълван във времето:
•    Съдържа 1350 цвята
•    14 цветови семейства, най-богат в червено-оранжевата гама
•    С четири нови семействота на сивото, финно нюансирани тонове, както и тониране на емайли в розово-магента тонове.
•    Цветове, ориентирани стилистично и обичайните, използвани в архитектурата. Цветовата палитра Caparol 3D-System Plus се използва както за декорации в интериора, така и за фасади.

Колекции от цветове

Картел CaparolColor System

Цвeтови картел с пластмасови покрития, който включва подбор от всичките 182 цвята на CaparolColor, с формат (L х H): 5 х 21 см.

Колекции от цветове

Картел Caparol Arte Lasur

Картелът е  издаден чрез специална техника за печат и съдържа съдържа 90 нюанса на ArteLasur, които могат да се постигнат на системата Color Express, за да се получат изключително атрактивни повърхности в цветовете на ArteLasur. ArteLasur предлага концептуално различен аспект на повърхностните цветове, дори и на първия слой, нанесен с четка. Особеността на тази техника на декорация е съдържанието на бели слюди, неоцветени, което позволява реализацията на оживени повърхности. Допълнителни оптични ефекти могат да бъдат постигнати и чрез добавяне на цветни перли.

Колекции от цветове

Картел Capadecor Vario

Картелът представя оригинални мостри на варианти от цветове на съществуващите продукти във VarioFloc и VarioPutz.

Колекции от цветове

Картел 3D CONCEPT

Цветови блок за интериора и екстериора, съдържащ 170 страници в цветова хармония. Всяка гама представя цветови комбинации, състоящи се от 5 цвята. Те са представени в различни размери, в зависимост от теглото на свързващия компонент. Той е с идеален дизайн; дава конкретни предложения за бързи решения при избора на цветове.

Колекции от цветове

Картел Carbon-Edition A1

Колекция от 500 цвята за фасадни бои, избрани от 3D System plus; подбрана колекция с изключителни тонове, които се реализират с неорганични пигменти, които заедно с боята CarboSil Fassadenfarbe осигурява най-високата оценка за устойчивостта на оцветяването срещу UV избледняване (фотостабилност клас А1).

Колекции от цветове

Картел Caparol Histolith

Histolith цвeтен блок е разработен специално за възстановяване и рехабилитация на исторически сгради. Всички нюанси са UV устойчиви на избледняване, и са направени  с минерални пигменти.

Колекции от цветове

Картел за бои за дърво- Histolith

Този картел включва колекция от 36 нюанса на дървесни видове, използвани в исторически сгради. Пробите са направени на дървесен фурнир с бои на основа ленено масло.

Колекции от цветове

Картел FloorColor Plus

Тази колекция включва широка гама от цветове за подове, допълнени с атрактивни по дизайн цветни чипсове. Колекцията включва модели на разположение за декоративни системи: ArteFloor-System, Multicolor-System и StoneColor-System.

Колекции от цветове

Картел за боя за покриви - Disboroof 408

картелът се състои от общо 14 специфични цвята за покриви, заедно с прозрачен филм на модел на керемиди, които чрез наслагване предоставят цялостния облик на покрива.

Колекции от цветове

Картел за лакове - Caparol LackChamp

Колекция от цветове за пълната гама от лакове на Capalac и Capacryl. Включва всички RAL цветови тонове, метални и седефени.

Колекции от цветове

Колекция на тапети Capaver

Колекция от оригинални мостри във формат (A5) на тапети за боядисване Capaver-System и FantasticFleece: на GlasGewebe K, VB, JQ и AA AkkordVliese и FantasticFleece.

Колекции от цветове

Trend Collection 2012/2013

Цветови картел, който представя 40 цвята, които са в тенденция. Всяка от четирите основни тенденции включва 10 отделни цвята, които са показани индивидуално на една страница; съдържа и 5 страници на отделни цветови хармонични комбинации. Картелът, заедно с брошурата е безценен инструмент за модерния дизайн.

Колекции от цветове

Caparol Box – Мостри за защита на подове и сгради

Мострите за бетонни подове, фасади и покриви като пакет включват 34 оригинални защитни подови повърхностни и 133 избора от FloorColor plus и Disboroof 408, във формат (L х H): 15,5 х 21 см.

Колекции от цветове

Caparol Box – Колекция от картели

Комплект, състоящ се от всички колекции и всички картели на CAPAROL: лесен за използване

Колекции от цветове

Caparol Box – Мостри от 3D-System plus

3D-System Plus: мостри от всички цветове, размер 140 х 125 мм. В допълнение съдържа и селекция от най-представителните 26 цвята, като всеки е изложен във вид на 6-8 различни материала.

Колекции от цветове

Caparol Box – Мостри за фасади и декорация

Мострите са с различни основни повърхности и концепции за интериорна декорация, всяка отличаваща се със своята оригиналност; заедно с материал или цвят - взаимосвързани, като по този начин се създават решения за цветова хармония: за лазури, за различни стенни покрития, техники за шпакловане, тапети, специални декоративни материали, в единични или многофункционални случаи.