ORIGINAL MELDORFER® предлага уникална, модерна и творческа визия

Новия Meldorfer предлага неограничени възможности и перспективи! Устойчив и надежден, издържащ на високи натоварвания, причинени от вятър и атмосферни влияния.

Вижте брошурата


Строителен форум 2019

На 22ри и 23ти март 2019 година във Велинград се проведе първото издание на СТРОИТЕЛЕН ФОРУМ, организиран от Макс Медия България, информационната строителна платформа Stroiteli-bg.com.

Към пълния текст

FAF 2019: Изобилие от цветове на щанда на Caparol

В продължение на четири дни на щанда на Caparol на FAF 2019 в Кьолн, посетителите се запознаха с последните иновации, атрактивни услуги и уникални продукти. Колоритния щанд с височина от 7,5м. е разделен на 4 основни зони на различна тематика: Ефективност, Устойчивост, Здраве и Дизайн.

Нестандартни инсталации, изобилие от цветове и над 100 служители на Caparol посрещатаха гостите и им демонстрираха различни продукти и системи. Carola Seehausen от Caparol FarbDesignStudio сравнява цветното пространство с малка кутия за бижута – бляскъв и цветен. 

Прочетете още


Caparol стартира сезона на практическите демонстрации

Към пълния текст

Caparol дава нов живот на историческите сгради!

Реставрирането на елементите на една историческа сграда й дава нов живот, без да нарушава архитектурните елементи от епохата, в която е строена.

Към пълния текст


Workshop "Интериорни фасадни решения"

Над 30 архитекта и представители на строителния бранш присъстваха на workshop-а, на тема "Интериорни фасадни решения", който проведохме в новия ни шоурум.

Към пълния текст


Перфектната топлоизолация от Caparol

Студено Ви е през зимата? Образува се мухъл на фасадата Ви? Градушката е оставила следи? Цветът не е същия като в деня на нанасянето му?

Към пълния текст


Caparol ще представи новости на форума Farbe, Ausbau & Fassade 2019

От 20 до 23 март в Кьолн ще се проведе строителния форум FAF, където Caparol ще презентира иновации в областта на фасадните и интериорни решения. Фокусът в развитието на продуктите е съсредоточен върху 4 ключови направления - здраве, дизайн, ефективност и устойчивост.

Към пълния текст


Качество, Иновации, Широка продуктова гама и Дизайн

С продуктите на Caparol лесно постигате здравословен микроклимат за Вашето семейство

Caparol предлага иновативни продукти и системи, с които да оформите по най-добрия начин жилищното пространство, да го защитите и да повишите стойността му. И то без да се притеснявате за вредните и неприятни миризми, с които по презумция е свързано боядисването.

Към пълния текст

BAU 2017 - Вдъхновяващо присъствие

Щанд с експозиции на Caparol, Alsecco, Disbon и Lithodecor.

Под мотото "Устойчиво и вдъхновяващо", четирите марки на DAW представиха иновативни продукти за фасадата, стените, тавана и пода.

Плюс концепцията (Plus Konzept) гарантира, че четирите компании на DAW са  партньори, във всички фази на завършване на строителения проект. По този начин клиента получава всички услуги от един източник, от идеята до успешното приключване на проекта.

Концепцията Плюс се материализира и в една качествена брошура, с многобройни референции, които бяха разпространени на изложбения щанд на DAW.

 


Устойчиво. Внушително

Caparol впечатли на изложбата "Farbe - Ausbau & Fassade" в Мюнхен с многобройни иновации

Мюнхен: Между 2ри и 5ти март 2016 изложбения щанд на Caparol беше изпълнен с посетители, превръщайки се в център за привличане на занаятчии в областта на строителството.


Caparol - Участие на "Paint Finishing and Fassade" 2013

Caparol представи на изложението Paint Finishing и Fassade 2013 в Кьолн най-новите продукти за защита на фасадите, както и декоративни техники за модерни интериори.