Caparol, част от кампанията „Розово лято“, в подкрепа на фондация „Една от 8“

В днешно време да намерите продукт (боя или декоративна мазилка), който да комбинира желания от Вас цвят,  да има добри технически характеристики и екологична устойчивост е мисия възможна.

Боите на Caparolса именно такива - със слабо въздействие върху околната среда и здравето на човека, гарантиратиращи и отлични естетически резултати.

Екологичната боя не съдържа вредни вещества, консерванти и други елементи, които се отразяват негативно върху здравето на човека. Без неприятни миризми и дразнещи изпарения. С нулевото или минимално съдържание на летливи органични съединения, се гарантира безопасна среда на живот, което е много важно за хората, обитаващи пространствата, особено за тези с алергии или възстановяващи се след тежко заболяване.

Социалната отговорност, грижата за здравето и разработването на екологични продукти винаги са били водещи в развитието на Caparol.  Именно затова, не се поколебахме да се включим в кампанията „Розово лято“, организирана от МариоМакс в  подкрепа на Фондация „Една от 8“  и жените с рак на гърдата.

Вижте първата ни среща с Фондацията и посещението на приятелите ни от Марио Макс в шоурума ни.

По време на  кампанията (1 юли -31 август 2020 г.), всеки клиент, който се възползва от услугите, предлагани от „MarioMax“ ще има възможността да получи специална отстъпка. За всеки, който иска да подкрепи фондацията, без да прави промени в дома си, може да намери информация за различните възможности в сайта на „Една от 8“.

Закупуването на „екологични“ продукти е съзнателен избор, който става все по-широко разпространен, мотивирайки се от вниманието към нашето здраве и здравето на планетата.