Повече настроение, повече усещане! Какво подхожда на помещението, обзавеждането и аксесоарите?  Представяме ви осемте нови цветови комбинации за 2023-та година, които освен цветово могат да се комбинират и с различни декоративни техники. Осемте цветови комбинации създават различно усещане от лекота и уют, до сила и енергия. Разгледайте цветовите комбинации и се вдъхновете за промняна на интериора. 

Вижте как едно и също помещение може да носи съвсем различно усещане, спрямо използваните цветове и декоративни техники.

Всекидневната - центъра на дома.

Стая с много функции и особено важна задача за обединение на цялото семейство! Четири от нашите осем цветови комбинации показват колко различна може да изглежда една и съща стая, в зависимост от изпползваните цветове. От фин до стимулиращ интериор.

Добре дошли у дома.


Входната зона в различни цветове - от шикозна до много уютна визия. Всяка една комбинация носи своя чар. Вижте как едно и също помещение може да носи съвсем различно усещане. 

Модерно офис пространство!

Предложения за офис пространство в четири версии: От студена до топла и уютна визия. Изборът е ваш!

Банята!

Денят ни започва и завършва в това пространство. Цветовите комбинации са важни за емоционалния ни старт на деня. Какво предпочитате? Силни контрасти или по-балансирани нюанси?