FAF 2019: Изобилие от цветове на щанда на Caparol

В продължение на четири дни на щанда на Caparol на FAF 2019 в Кьолн, посетителите се запознаха с последните иновации, атрактивни услуги и уникални продукти. Колоритния щанд с височина от 7,5м. е разделен на 4 основни зони на различна тематика: Ефективност, Устойчивост, Здраве и Дизайн.

Нестандартни инсталации, изобилие от цветове и над 100 служители на Caparol посрещатаха гостите и им демонстрираха различни продукти и системи. Carola Seehausen от Caparol FarbDesignStudio сравнява цветното пространство с малка кутия за бижута – бляскъв и цветен.  

Зона Здраве: Тук са представени продуктите от Е.L.F-Plus серията, които допринасят за добър микро климат в помещенията, тъй като не миришат, отличават се с минимално съдържание на летливи вещества, не съдържат разтворители и консерванти. За добрия комфорт, много важен елемент е и  звукоизолацията. Вградените акустични системи в уникални и разнообразни елементи намаляват нивото на шума, което създава комфорт и уют в помещението.

Зона Устойчивост: Устойчивостта винаги е била част от корпоративната философия на Caparol. Широка гама продукти без разтворители и с  минимално емисионно съдържание са доказателство за това. Капарол предлага бои, глазури и подови покрития: устойчиви продукти и системни решения, които поставят нови стандарти в световен мащаб.

Зона Ефективност: Caparol непрекъснато работи за разработване на нови и модерни технологии, които да позволят на клиентите да работят по-ефективно и ефикасно. Освен чрез дълготрайната защита от атмосферните влияния глазурите на Капарол се отличават и с широка гама от цветове. Екологични и безвредни, глазурите запазват оригиналния вид на дървото.

Зона Дизайн: Дизайнът на цветовете е една от най-големите компетенции на Caparol, особено на тазгодишния панаир. Много цветни мострени пана, тонирани със система от ново поколение. Системата е подходяща за тониране както на бои, така и на мазилки и глазури. Интензивност на цветовете и разнообразие!

Освен четирите основни зони, Caparol е приготвил и много интерактивни зони, в които посетителите могат да тестват и експериментират с продуктите, да чуят технически новости в презентационния кът и да се запознаят с начините на нанасяне в демонстрационната зона.

Бранда представя  и премиум линията си Caparol ICONS – 120 елегантни интериорни цветове, предназначени за изискан интериорен дизайн. Освен за стените, Caparol са помислили и за подовете, презентирайки серията DISBON, епоксидни подови покрития, отличаващи се с огромно разнообразие от цветове, земни и каменни ефекти.