Лазурни лакове

Дървени повърхности оптимално защитени

С помоща на семейството лазури Capadur, дървените повърхности могат да бъдат третирани ефективно -  с постоянен резултат на трайни, красиви и с високо качество повърхности .
Програмата предлага разнообразие от продукти, като Capadur UniversalLasur, или продукти със специални свойства, като например Capadur F7-LangzeitLasurF7- предлагащ най-добрата UV защита. Във всички случаи тези продукти са лесни за полагане и се препоръчват за мобилни или фиксирани обекти.

Нови възможности за дизайн

Продуктовата гама покрива всички изисквания на проектантите и вдъхновява за нови възможности за проектиране: Тези нови възможности са за лазурна декорация на класическите тонове на естественото дърво, до фини оттенъци или интензивно оцветени, или сребърни тонове. Всички продукти се тонират по системата ColorExpress.

Надеждни резултати

Преди излизането си, лазурите Capadur са тествани в лаборатория както за опазване на околната среда така и за тяхното практическо приложение. На лице е професионално доверие.
В допълнение към това: подходящите интервали за поддръжка могат да бъдат измерени чрез специален хронограф за дърво. По този начин, качеството е професионално гарантирано. В допълнение: подходящите интервали за поддръжка могат да бъдат измерени от Holz-хронограф устройство, специално проектиран за лазури за дърво.

Лазурните лакове в един поглед