Добре дошли при Caparol!

Изграждане, проектиране, обновление, предпазване или саниране – Caparol предлага точния продукт за всеки проект и всяка нужда.

И дори много повече от това, тъй като виждаме себе си като надежден партньор, не само в търговията, но и в производството. С изключителното качество на продуктите и обширна техническа компетенция, ние сме на разположение при всяко предизвикателство. Нашият семеен бизнес по традиция винаги е близо до клиента и затова сме наясно с актуалните предизвикателства и нужди на потребителите.

Дългогодишният ни успех като лидер на пазара в бранша приемаме като отговорност. Искаме да вложим нашите знания и страст в обслужването на нашите клиенти  и непрекъснато да оптимизираме продуктите, системите и технологиите от гледна точка на околната среда и свобода на дизайна. С действия и идеи поемаме и по нови пътища. За нашите клиенти. С нашите клиенти.

Г-н  Remus Aurel Benta и семейство Murjhan, собственици на DAW Germany, обединяват сили и създават DAW BENSA, Румъния, за да популяризират гамата продукти Caparol на регионалния пазар.

Компанията се развива бързо, изграждайки широка дистрибуторска мрежа. Открива и собствени шоуруми, в които крайните клиенти могат да получат актуална техническа информация и съвети за конкретни обекти. Открива се първата производствена база за производство на бои  в Тиргу Муреш, Румъния.

Дау Бента България е създадена през 2006г., като дъщерно дружество на DAW BENSA, Румъния. Фирмата се налага като силен партньор, предлагащ иновативни продукти, с гарантирано качество и коректна техническа подкрепа. През 2018г. бе открит и новия шоурум на Caparol в София, където всеки клиент може да види мострени пана на уникални декоративни техники за интериор и екстериор, както и да закупи продукти, отговарящи на високите екологични стандарти, които фирмата следва.

Caparol е немски лидер в областта на декоративните бои. Освен това, марката с цветните слончета, е разпознаваема в цяла Европа като най-голямата фирма в индустрията. При нас ще намерите това, което търсите: висококачествени бои, лакове, глазури, както и мазилки за вътрешно и външно приложение.

При нас ще намерите още: Топлоизолационни системи, акустични системи, защитни продукти, подови покрития, както и продукти за защита от корозия и саниране на бетон.  Цялостна гама от услуги за съхранение и подобрение на сградите, достъпни при над 300 партньора.

В допълнение, предлагаме много услуги за бояджии, търговци на бои, проектанти, архитекти и жилищната индустрия: от колекция от различни тоналности, цветови концепции, информационни материали, дигитални услуги, техническа консултация за тонирането и конкретния обект до предложения за допълнително личностно развитие.

 

Caparol предлага иновативни продукти и системи, с които да оформите по най-добрия начин жилищното пространство, да го защитите и да повишите стойността му.  В световен мащаб сме се изградили като силен партньор на професионалистите. Нашият национален и международен успех се базира на основните ни компетенции:

  • Качество
  • Иновации
  • Широка продуктова гама
  • Дизайн

Нашите компетенции за Вашия успех!