Caparol Center

През 2002 година, компанията ДАУ БЕНТА, заедно със сътрудниците си архитекти, създаде концепцията Showroom CAPAROL, помещение за изложение на декоративни материали и решения за финишни покрития, за срещи с клиенти и технически презентации. Място, на което архитектите могат да доведат клиентите си за избор на цветове и текстури, където дребните занаятчии могат да се обучават за начина на ползване на продуктите от гамата КАПАРОЛ, където крайните бенефициенти могат да видят различните продукти приложени на практика, за улесняване на избора им. 

Концепцията Showroom CAPAROL има успех сред архитектите, дизайнерите и професионалните работници, които много по-лесно могат да видят какво може да се реализира на практика със съответните бои, могат да докоснат и да тестват различни текстури на материали или декорации за финишни покрития, за да препоръчат на клиентите подходящия продукт. Предвид развитието в пазара на материалите за финишни покрития, компания ДАУ БЕНТА  възприема най-новите пазарни тенденции, анализира ги заедно със сътрудниците си, в резултат на което постига концепция за ново помещение за продажба и изложение на продуктите, базирайки се на предлагане на качествени услуги на клиентите си. Всъщност Капарол център е:

  • Магазин за представяне на продуктовата гама Caparol Showroom, в който са изложени креативни идеи и решения за благоустройство;
  • Център за оценка и предлагане оферти на клиентите;
  • Помещение за разговори с архитекти и строители;
  • Библиотека с мостри на търгуваните продукти;

 

Очакваме ви с нетърпение да посетите шоурума на Caparol, за да Ви предложим най-добрите решения за Вашите проекти!

Локация на Caparol Center