ColorExpress

Насладете се на цветовете

ColorExpress е професионален софтуер на DAW, проектиран и разработен, за да отговори на нуждите както на професионалистите, така и на крайните потребители. С повече от 30 години опит в цветовите технологии, ColorExpress предлага практически неограничено разнообразие от цветове. С над 3 000 тониращи системи, инсталирани по целия свят, от които около 300 в Румъния и България, ColorExpress предлага първокласно тониране: точно, възпроизводимо и стабилно във времето.

За ColorExpress

Първокласни резултати

В основата на добрите резултати са CapaTint пигментите. Тези висококачествени тониращи пасти, разработени от Caparol, са в непрекъснато развитие по отношение на цветовото разнообразие, UV устойчивостта и, разбира се адаптирането им към изискванията на пазара.

Професионална услуга за тониране в Caparol

С тониращите машини ColorExpress, ние предлагаме на клиента над пет милиона нюанса от всички продуктови гами, които  могат да бъдат тонирани в рамките на няколко минути.

Максимална гъвкавост

ColorExpress пигменти и тониращи бази са внимателно подбрани за съвместимост, така че областите на приложение са много разнообразни. Дали е за интериорни бои, фасадни мазилки, декоративни техники, подови покрития, бетонни покрития, лакове. За всяка една  област на приложение са налични индивидуални тониращи решения.

Най-добрата технология за оптимални резултати

Системата ColorExpress се състои от няколко компонента, които се използват в комбинация за оптимални резултати:

Дозиране

Високотехнологични, компютърно контролирани дозиращи системи, които помагат да се адаптират нюансите.

Хомогенизиране

Високоефективни хомогенизирани системи, които осигуряват равномерно разпределение на пигментите в крайния продукт, гарантирайки оптимален резултат за кратко време.

Измерване

Ако искате определен цвят, за който имате проба, устройството за измерване на цвета, идентифицира подходящия цвят само за няколко секунди.

Професионална техническа поддръжка

За да идентифицира цвят или да създаде персонализиран нюанс, Coloration Lab използва най-съвременно оборудване и ноу-хау, разработени в продължение на десетилетия опит. Специалистите на Caparol са на Ваше разположение при въпроси и технически запитвания.

Предлагани услуги

Компютъризираната система ColorExpress осигурява най-доброто качество и прецизност на нюансите, като осигурява бързи услуги за боядисване с доказана трайна технология. Caparol Ви предлага професионални тониращи системи, които да изпълнят всяко индивидуално решение.