Dune Beige Palazzo 110 - цветът на Caparol за 2021 г.

DUNE BEIGE Palazzo 110 е цветът на Caparol за годината: свеж и ефирен, той води цял свят от бежови тонове, които са лесно комбинативни с други цветове и декоративни техники.

Palazzo 110 прави впечатление и в зависимост от това с кой нюанс се комбинира, може да изгледжда много различно и да променя настроението на помещението. Елегантен шик, уютна топлина, хладно спокойствие - почти всичко е възможно с бежово. Факт е, че красивите тъмни нюанси вече са заменени от елегантни бежови и натурални тонове.

DUNE BEIGE Palazzo 110 присъства и в цветовите светове, които колористите на Caparol разработват всяка година.

 

Caparol Trend 1: „Елегантен“

Как да преобрази помещението в уютно и модерно пространство?

Много лесно! Първата цветова комбинация съчетава топли и уютни нюанси, съчетани с ярки цветове и естествени материали. Елегантен, спокоен и забавен, съчетаващ класически цветове, Trend 1 предлага меден блясък и различни структури, като лен и плетени изделия, които допълват интериора.

Тук основния цвят е Siena 10 – топъл и плътен нюанс, който е водещ за цветовия свят. Кафявите елементи осигуряват елегантност, докато сивото, внася моден привкус.

Почерпете вдъхновение от примерните интериори

Към този цветови свят принадлежат и разнообразни декоративни техники – Calcino Romantico/ Armareno 700, повърхности обработени с  DecoLasur, разноцветни акустични панели. С тях се създават акценти, които придават уникално усещане в помещението.

Повече информация за Indeko-plusPremiumCleanPremiumColorCapaSilanCapacryl PU-SatinCapadecor DecoGrund.

Caparol Trend 2: „Спокойствие “

 

Ежедневието ни претърпя големи промени през изминалата година, съответно изискванията към съвременния начин на живот се увеличиха: работата и обучението от вкъщи са аспекти, изискващи повече пространство и спокойна обстановка.

Нюансите от цветен свят 2 създават пространство с усещане на хармония и спокойствие. Близки тонове, които не създават напрежение, а хармония.

Цветът на Caparol за годината DUNE BEIGE Palazzo 110 е основен тон. Свеж, натурален и лесно комбинативен нюанс, който перфектно балансира отделните елементи.

Почерпете вдъхновение от примерните интериори.

Много естествени материали, като необработено дърво, лен, глина и камък, допълват усещането за спокойна атмосфера. Изобилие от структури – леко груби повърхности (коноп, лен, груби тъкани), които създават нестандартен и уникален стил.

Повече информация за Amphibolin, Sylitol Bio Innenfarbe, Grundier Konzentrat, Art NobileCapadecor Diamonds.

Caparol Trend 3: „Мощност

Силни, мощни цветове, съчетани с нестандартни и креативни повърхности в етнически стил. Този оживен цветен свят с пълен с комбинации и възможности. Комбинират се лесно с мебели и дребни аксесоари, като създават индивидуалност на помещението.

Почерпете вдъхновение от примерните интериори.

Основния цвят в този цветови свят е Honigbeige Palazzo 220. Много топъл, натурален, мек и едновременно силен цвят. Цвят, който създава радост и внася много светлина в помещението.

Повече информация за Stucco Di Perla, Capadecor Di Luce,  Capacryl PU-Satin, Indeko, Latex Hygiene 

Многослойни и разнообразни лазурни или пигментирани ефектни покрития, както и различни структурни и линейни техники. Изберете от огромното разнообразие  декоративни техники  предлагани от Caparol.

Продуктите на Caparol гарантират устойчивост и екологичност. Лесно и бързо може да промените дома си – без неприятни миризми, без вредни изпарения и с много добра покривност и устойчивост на цветовете.