Цветови комбинации Caparol 2022 г.

Открийте трите нови цветни свята и техните вариации - разнообразни, чувствителни и живи!

След фаза на черни, сиви и бежови нюанси, сега  се наблюдава тенденция към по-топли нюанси. Това се дължи и на постоянните промени и несигурни времена. От една страна хората копнеят за сигурност и ясна структура, от друга за лекомислие, спокойствие и лекота.

Но въпреки цялата динамика на реалността: тенденциите се развиват със собствено темпо, като цветът за 2022 е сдържаният, но с огромна разнообразие от нюанси  – лилав цвят.

 

Caparol Trend 1: „Разнообразен

Далеч от стандартното, съчетание от топли и студени нюанси, меки и преливащи се цветове, съчетаващи лъскави и матови повърхности, структурни и гладки, светли и тъмни. Водещият цвят за Caparol Trend 1 е Flamenco 110.

 

 

Caparol Trend 2:  „Чувствителен

Не натрапчива комбинация от близки нюанси, които носят спокойствие. Светли тонове, създаващи лекота, фини контрасти, без силен контраст между структурите. Основния цвят за Caparol Trend 2 е  Barolo 25 създаващ дълбочина.

 

 

Caparol Trend 3: „Жив/ Енергичен“

Комбинация от цветове, пълна с естествени, топли, земени тонове - много мощни и с много чувство. Водещия цвят за  Caparol Trend 3 е Velvet 55.

 

 

Фокусът тази година е върху розово-лилавото, както и нашия копнеж за щастие и лекота!