Плочи от експандиран полистирол Dalmatina – иновация от CAPAROL!

Когато говорим за качество на една фасадна конструкция (в частност външна топлоизолация), един от важните елементи , които могат да придадат  разликата е топлоизолационния материал.

За да се постигне максимална ефективност препоръчваме да използвате експандиран полистирол DALMATINA. Комбинация от бели перли и графитни перли, която се отличава с превъзходната топлоизолация на графитните плочи с термодинамичните предимства на белите полистиренови плочи, предлагайки безброй предимства в сравнение със стандартните топлоизолационни плочи – обикновен епс или вата.

По-висока ефективност на изолация. Благодарение на коефициента на топлопреминаване от 0,0329 W/m2K, топлоизолационните плочи Dalmatina предлагат 15% по-висока топлинна ефективност от белите полистиренови плочи, както и възможност за съответно намаляване на дебелината на изолационния слой.

Безопасно приложение. Дори при високи температури топлоизолационните плочи за фасади Dalmatina могат да се съхраняват безпроблемно и да се полагат напълно безопасно. Без да се деформират. Безвредни са от токсикологична гледна точка; не съдържат формалдехид и са устойчиви на стареене.

Уникално качество. Безпогрешният външен вид и стабилните размери на DALMATINA улесняват полагането на материала върху фасадата. Лек и лесен за нанасяне с Dalmatina си гарантирате бърз и безпроблемен монтаж. Добрата дифузионна спососбност на материала спомага за свободното преминаване на въздух и на излишната влага. Пожароустойчивостта (B-s1,d0 съгласно SR EN 13 501-1:2007) ви гарантира сигурност при поява на пожар.

ПРЕДИМСТВАТА НА EPS DALMATINA В СРАВНЕНИЕ С ВАТАТА:

Инвестирайте в качествени и доказани материали и системи. Изберете безопасността предлагана от топлоизолационни плочи DALMATINA!