Перфектната топлоизолация от Caparol

Студено Ви е през зимата? Образува се мухъл на фасадата Ви? Градушката е оставила следи? Цветът не е същия като в деня на нанасянето му?

Качество, ефективност, устойчивост на UV лъчи, удар и огън. Една изолационна система трябва да има тези характеристики, за да оправдае вложените средства в дългосрочен план и да краси фасадата на сградата дълги години. Ако искате да бъдете сигурни, че продуктът, който избирате не прави компромис с нито едно от тези изисквания, се спрете на немското качесто на CAPAROL – създателите на първата топлоизолационна система от 1957г., позната в днешни дни под името   ETICS!

CAPAROL Carbon Edition  е система, съдържаща в основата си въглеродни влакна, чрез които се постига клас 5 на удароустойчивост / удар със сила до 60J/. Това не позволява на атмосферните влияния да комрометират фасадата Ви. Освен непостигната до сега устойчивост на удар, карбоновите нишки гарантират дълготраен живот и устойчивост на термо­динамични натоварвания. Продуктите от серията Carbon­Edition притежават всички оптимални качества, гарантиращи запазването на фасадата, здрава, красива и чиста.

Вече не трябва да се притеснявате, че фасадата Ви може лесно да стане жертва на градушка, силни ветрове или други неблагоприятни климатични условия. Убедете се сами за издражливостта на нашите системи: вижте клипчето 

 

Caparol Clean Concept®, ще запази фасадата Ви чиста и красива за дълго време.

Специалната технология от пигменти и пълнители, позволява на покритието да изгради решетка от миниатюрни пори на повърхностния слой, в резултат на което разпространените в околната среда замърсители, не се закрепват за основата и лесно се отмиват от дъждовете или силния вятър.

Повече от 60 години Caparol работи върху усъвършенстване и оптимизиране на всеки един от елементите.

Патентования топлоизолационен материал CAPATECT DALMATINA е изработен на основата на експандиран полистирен с графитени перли. Иновативен продукт с повишени изолационни свойства и подобрена реакция на огън клас (С) по европейска норма 13501.

Важен елемент от цялостната система е и финишния слой на изолацията. Caparol се отличава с най-голямо разнообразие от довършителни продукти на българския пазар – мазилки и декоративни техники за фасада.  Здравина, UV устойчивост и безупречна разходна норма са част от елементите, с които се отличават продуктите на Caparol.

За разлика от обикновените фасадни мазилка, продуктите на CAPAROL предоставят защита на структурата на конструкцията и намалява температурните колебания по стените, дължащи се на времето и сезона. Освен това, подсигурява външна защита на фасадите от влагата, която в комбинация със студа, лесно може да доведе до появата на пукнатини по мазилката и следователно до образуване на плесен и мухъл по външните стени.

Caparol е единствения производител, които притежава цветови картел А1. 500 цвята за фасада, отговарящи на най-високо качество на свързващите вещества (клас А) и неорганични пигменти (клас1), които са устойчиви на UV лъчи и осигуряват дълготрайност във времето.