Повърхностите вдъхновяват!

Те променят цялото усещане, което заобикалящата ни среда носи. Ако повърхностите нямат цвят, структура, а са безлични и в монотонни цветове, те превръщат сградите и домовете ни в бездушни кутийки. Затова ние от Caparolзалагаме на силата на повърхностите.

Повече цвят. Повече структура. Повече енергия. Повече вдъхновение.

Съзнателно или не, всеки човек има нужда да бъде заобиколен от красиви и вдъхновяващи повърхности. Обстановката около нас е изключително важна за нашия комфорт и усещане за света.

Ние от Caparol създаваме по-добра среда за живот, не предлагаме само продукти; ние създаваме решения, гарантиращи екологичност, по-добър микроклимат и по-висока степен на устойчивост на системите ни във времето. Разкрасяваме и защитаваме сградите, като по този начин подобряваме качеството на живот на обитателите им.

От изключителна важност за нас е да запазим фокуса си върху качеството, традицията, екологията и иновациите.

Нашата визия е да бъдем предпочитаният партньор, който предоставя най-добрите строителни решения. Предпочитан партньор означава, че когато хората търсят най-доброто качество да се сещат за Caparol.

Нашата мисия дава отговор на въпроса: Защо сме тук? Кое е онова, което искаме да помогнем на нашите клиенти да постигнат?

 

Нашата мисия е да предоставяме персонализирани решения за функционални и вдъхновяващи повърхности, които вдъхват живот на функцията на сградите и помещенията.

Всъщност ние не просто продаваме продукти, ние предоставяме решения, при това персонализирани решения, които са точно толкова индивидуални, колкото предизвикателствата, пред които са изправени нашите клиенти.

Постоянно разширяваме гамата си от декоративни повърхности (фасадни и интериорни), така че нашите клиенти да имат избор при оформлението на жизненото си пространство.

Здрави, устойчиви, красиви. Защото нашето основно отношение е да бъдем двигатели на прогрес и да създаваме устойчиви и красиви жизнени пространства.

Силата на повърхностите. Силата на цветовете. Силата на Caparol.