Цветовете имат значение

Съзнателно или не, всеки човек има нужда да бъде заобиколен от красиви и вдъхновяващи повърхности. Без интересните повърхности и цветове, сградите и повърхностите не са нищо повече от бездушни кутийки, които влошават качеството на живот на техните обитатели. Обстановката около нас е изключително важна за нашия комфорт и усещане за света. И тъй като сме на мнение, че цветовете имат значение, решихе да се включим в разкрасяването на пространствата около нас, като подкрепим едни от най-добрите български графити артисти Arsek & Erase. 

Силата на повърхностите (THEPOWEROFSURFACE) е мощно оръжие, с което може да се въздейства изключително силно. Ние от Caparol имаме уменията, знанията и качествените продукти, а в колаборация с надеждни партньори като Arsek&Erase перфектния резултат е гарантиран.

Рисунките по фасадите стават все по-популярни, създавайки красиви пространствата около нас.

Първата фасада, в която се включихме е изрисувана в град Пловдив, културната столица на България. За устойчив и красив резултат от огромно значение е добрата подготовка на основата. Основата на калкана е обработена с Caparol Putzgrund, който създава идеална адхезия на последващите слоеве.

 

Портфолиото на фасадни бои Caparol е доста голямо. За този проект се спряхме на Muresko-plus – висок клас силиконова боя, която е с много добри параметри по отношение на водопоглъщаемот и паропропускливост. Освен това и е с много добра покривност, в което се убедиха и момчетата. А за оргомната палитрата от нюанси, дори няма и да споменаваме.

Нашата мисия е да предоставяме персонализирани решения за функционални и вдъхновяващи повърхности, които вдъхват живот на функцията на сградите и помещенията. Всъщност ние не просто продаваме продукти, ние предоставяме решения, при това персонализирани решения, които са точно толкова индивидуални, колкото предизвикателствата, пред които са изправени нашите клиенти.

Постоянно разширяваме гамата си от декоративни повърхности (фасадни и интериорни), така че нашите клиенти да имат избор при оформлението на жизненото си пространство. Здрави, устойчиви, красиви. Защото нашето основно отношение е да бъдем двигатели на прогрес и да създаваме устойчиви и красиви жизнени пространства.

Ние от Caparol създаваме по-добра среда за живот, създаваме решения, гарантиращи по-добро здраве и по-висока степен на устойчивост във времето. Разкрасяваме и защитаваме сградите, като по този начин подобряваме живота на хората, които живеят и работят в тях.

Благодарим на Arsek & Erase за доверието и им пожелаваме много цветни вдъхновения, а в лицето на Caparol имат сигурен партньор, защото Цветовете имат значение.

Силата на повърхностите. Силата на цветовете. Силата на Caparol.