Стъпка към устойчиво бъдеще с CapaGeo

Иновативни продукти от възобновяеми суровини!

Със своите висококачествени бои, лакове, мазилки, както и енергоспестяващи топлоизолационни композитни системи (ETICS), акустични системи и подови покрития, важни фактори в развитието на Caparol са качеството и отношението към екологията.

Непрекъснато развитие и иновации на продуктите и системите доведоха и до поредната екологична иновация - продуктовата гама CapaGeo, с която за пореден път се поставят нови стандарти в бранша. Продукти, за чието производство се използват изцяло възобновяеми суровини, което пести така ценните невъзобновяеми природни ресурси.

Гамата CapaGeo включва интериорни бои и лакове, за чието производство се използват изцяло възобновяеми източници. В производството на интериорните бои се използва картофено нишесте, а за лазурните продукти, свързващото вещество е  на основата на масло от камелина или соя.

Устойчивостта винаги е заемала важна роля в развитието на компанията. Продуктите CapaGeo са принос за устойчивостта на околната среда в индустрията и за запазване на така ценните ресурси. 

Висококачествените суровини, дългосрочните разработки и обширните тестове гарантират безкомпромисно перфектен резултат, с отлична обработка, устойчивост и гарантират чист въздух в помещенията.