Caparol ще представи новости на форума Farbe, Ausbau & Fassade 2019

От 20 до 23 март в Кьолн ще се проведе строителния форум FAF, където Caparol ще презентира иновации в областта на фасадните и интериорни решения. Фокусът в развитието на продуктите е съсредоточен върху 4 ключови направления - здраве, дизайн, ефективност и устойчивост.

Здравето е най-важно за всеки човек. По-добра термоизолация, по-добра шумоизолация, намаляване на топлинните загуби, здравословен въздух в помещението, достатъчно дневна светлина - всички тези изисквания могат да бъдат постигнати с продуктите на Caparol.

Философията на Caparol винаги е била да насърчава развитието на здравословен начин на живот и устойчиви продукти.

Преди повече от 30 години компанията беше първият производител в света, който пусна на пазара Indeko-plus – боя с минимални емисии и без разтворители и консерванти. Всички посетители на FAF ще видят нови продукти от гамата Elf plus.

Ще бъдат демонстрирани и различни приложения на иновативни продукти като конопът, който се отличава с високи изолационни и акустични свойства, като едновременно с това съхранява повече въглероден диоксид, отколкото получава за култивиране, събиране, преработка и транспорт в атмосферата.

Caparol подобрява и най-съвременна технология за защита на фасадите Nano-Quartz Lattice Technology /NQG³/, като новата разработка дава възможност фасадата да се изсушава още по-бързо.

Дизайнът също е сред акцентите, които ще бъдат показани на щанда ни. С 120 оцветени елемента, ще бъде представена и премиум колекцията ICONS, отличаваща се с цветова дълбочина и блясък. Ексклузивната цветова колекция създава матирани, елегантни повърхности, които създават специална атмосфера в интериора.

За да видите и научите за тези и много други продуктови иновации от Caparol ще Ви очакваме на щанд 6.215, в зала 6.