Гамата интериорни декоративни техники с нова визия

 

Екипът от специалисти на Caparol реши да подобри опаковките на серията декоративни интериорни продукти.

Промяната засяга Stucco Di Perla, Stucco Eleganza, Art Nobile, DecoLasur, DecoGrund. Пълната продуктова гама може да видите ТУК

Красивата Stucco Eleganza е дисперсионна декоративна интериорна техника, с която получавате повърхности с полу-гланц и метален ефект. Това е елегантен продукт, с деликатен гланц, лесен за нанасяне, осигуряващ перфектни резултати. До момента се предлагаше само в разфасовка от 2,5L. За улеснение на клиентите на пазара се предлага вече и разфасовка от 1,25L.

Опаковката на Stucco Di Perla   е обединена в едно. Различните бази са отбелязани на етикета, а за да е видим крайния резултат на етикета има снимка на готовата мазилка.

Така добре познатото „Art Nobile“ се променя на „Arte Noblissima“. Освен новото име, продуктът ще се предлага и в опаковка с изцяло нова визия. Разфасовките са отново, съобразени с нуждите на клиентите -  1.25L и 2.5L.

Capadecor® DecoGrund е специален грунд за декоративни вътрешни облицовки. Промяната на всички продукти се отнася само до визията на опаковките, без да засяга качествата им.

Декоративната серия продукти Caparol са нискоемисионни, с добра дифузионна способност и се предлагат в разнообразни цветове.

 

Посетете шоурум Caparol, за да видите и реални мострени пана на всички декоративни техники.