Разнообразие от интериорни бои със специфично приложение

Caparol е немски лидер в областта на интериорните бои. Асортиментът ни включва още лакове, глазури, мазилки както и топлоизолационни системи.  

Интериорните бои на Caparol комбинират желания от Вас цвят с много добри технически характеристики и екологична устойчивост. Точната боя за съответното приложение - боя за чувствителни и алергични хора, боя за мокри помещения, боя за метал, боя за гипскартон и др.

От самото основаване на фирмата най-важната цел е изграждане на нови стандарти за качество в индустрията – по отношение на екологично чисти и здравословни продукти

Екологичната боя не съдържа вредни вещества, консерванти и други елементи, които се отразяват негативно на здравето на човека. Без неприятни миризми и дразнещи изпарения. С нулево или минимално съдържание на летливи органични съединения се гарантира безопасна среда на живот, което е много важно за хората обитаващи пространствата, особено за тези с алергии.

Indeko Plus е първата в света интериорна боя, без съдържание на разтворители и с минимизирано емисионно съдържание. Доказано безвредна и без неприятен миpис, Indeco plus се отличава с много добра покривност и бързо съхнене, което я прави много подходяща за целогодишно полагане. Равномерна, плътна и наситена текстура, с която постигате плътност само с една ръка. Indeko Plus се тонира в над 5 милиона цветови нюанса.

Sylitol Bio-InnenFarbeе премиум силикатна боя, която е изключително подходяща за хора с алергии. Поради естествената алкалност на свързващото вещество продуктът възпрепятства появата и развитието на бактерии и гъбички.

Летливите вещества в Sylitol Bio-InnenFarbe са под 1g/l.  Опасното при тях е, че се отделят  не само по време на нанасянето на боята, но и дълго след като ремонтът е приключил. Затова е много важно да избираме качествени продукти, които няма да имат негативно влияние върху здравето ни.

Дългогодишният ни успех като лидер на пазара в бранша приемаме като отговорност. Искаме да вложим нашите знания и страст в обслужването на нашите клиенти  и непрекъснато да оптимизираме продуктите, системите и технологиите от гледна точка на околната среда и свобода на дизайна.

Интериорната боя FungiStop  е специално разработена за мокри помещения. Със силното си фунгоцидно действие, предотвратява образуването на мухъл и плесен. С добрата дифузионна способност и с възможност за тониране в светли нюанси, може да постигнете модерна и здравословна среда в помещенията с повишена влажност.

Caparol предлага иновативни продукти и системи, с които да оформите по най-добрия начин жилищното пространство, да го защитите и да повишите стойността му.  В световен мащаб сме се изградили като силен партньор на професионалистите.

Най-новите ни разработки са насочени към супер матовите финишни покрития. Такава боя е EasyMatt– лесна за нанасяне, без следи от валяци, с много добра покривност и изключително подходяща за помещения с неблагоприятно осветление. За неблагоприятно осветление предлагаме и Caparol Capasilan, която позволява корекции по повърхността.

За улеснение на клиентите ни разработихме и GipskartonFarbe. Боя, която нанасяте без предварително грундиране, поради интегрирания в нея грунд. Пестите време, средства и постигате перфектен резултат. Две в едно с много добра покривност.

Независимо какви са модните тенденции при цветовете, устойчивостта на почистване на покритията винаги е актуално. Почистването на стените е важно, особено в помещения като коридори, кухни и помещения за хранене. За хората с малки деца е особено важно, тъй като те обичат да пипат и рисуват по стените. Идеалните продукти са PremiumClean и Hygiene. Бои с клас 1 устойчивост на мокро триене. Caparol Hygiene е професионална боя за помещения с високи хигиенни стандарти.

Ако пък искате да боядисвате метални или дървени елементи серията полиуретанови бои PU са точните продукти.

Продуктовата гама е изключително голяма. Освен изброените продукти Caparol предлага и специални бои, които не се надраскват и предотвратяват ефекта на кадифето.

PremiumColor пък е боя изцяло разработена за тониране в тъмни нюанси. Премиум клас боя, със специална яркост на цветовете и висока устойчивост на натоварване.

Пълната продуктова гама може да намерите в графаИнтериорни бои, а за консултации може да се свържете с търговските ни представители.

Нашият национален и международен успех се базира на основните ни компетенции:

  • Качество
  • Иновации
  • Широка продуктова гама
  • Дизайн

Нашите компетенции за Вашия успех!