Черното задава тенденциите за 2020-та година

Цветът на Caparol Trend за 2020 се нарича Карбоново черно. Това е цвят, който може лесно да се комбинира с различни нюанси, структури и материали, така че да изпъкне и да създаде уникална визия в помещението.

Към пълния текст

Зимна серия продукти за Топлоизолация - Winter Quality

Притеснява Ви, че студеното време ще попречи да завършите топлоизолацията на фасадата? 

Решението е серията Caparol Winter Qualität. С продуктите Winter Quality може да полагате и при минусови температури ...

Към пълния текст


Dr. Murjahn награди иновативни идеи в областта на бояджийството

За поредна година организацията на Dr. Murjahn раздаде своите награди.

Повече подробности за събитието и проектите може да видите тук


Празнично работно време

Пълна информация за празничното работно време може да видите тук


По-чист въздух у дома с E.L.F продукти Caparol

Днес е възможно да намерите продукт (боя или декоративна мазилка), която да комбинира желания от Вас цвят,  да има добри технически характеристики и в същото време да не вреди на здравето и комфорта Ви. Какво означава боя с печат E.L.F и защо да я изберете? 

Към пълния текст


Без мухъл у дома!

Как да се отървем от мухъла у дома?

Зимата е сезонът, в който ние отделяме много внимание и средства за осигуряване на комфортен микроклимат у дома. Инвестициите в подмяна на дограмата и направа на топлоизолация се възвръщат много бързо ....

Към пълния текст 


Клас на устойчивост на мокро триене. Що е то?

Когато разглеждате различните интериорни бои, при описанието на всеки един се споменава клас на устойчивост на мокро триене. Но какво се крие зад този термин?

Класа на устойчивостта на мокро триене определя колко пъти ...

Към пълния текст


Практическа демонстрация

Специалистите на Caparol демонстрираха многообразието от декоративни техники, които фирмата предлага.

Към пълния текст


Ще монтирате Топлоизолационна система, но предварително искате да научите всички важни детайли?

Освен качествените материали, много важен елемент е и самия монтаж на системата. Ако инвестирате в качествени продукти, но монтажа не е според изискванията ....

Към пълния текст


Що е то ЛОС и имате ли ЛОС у дома?

Микроклимата у дома е от съществено значение, за да се създаде комфортна  и здравословна среда у дома. Качеството на климата в помещенията влия пряко върху здравето на човека. Температура, влага, алергени, изпарения от нови мебели, са малка част от елементите, които влияят на въздуха в помещението.

Kъм пълния текст


Сигурни и иновативни фасадни решения от Caparol

Когато правите избор за топлоизолационна система, освен с какви плочи ще използвате – бял EPS, EPS Dalmatina или вата, много важно е да изберете и правилната фасадна мазилка.

Голямото разнообразие на финишни продукти за фасади прави избора на крайния потребител много трудна. Затова трябва да се отдели повече време при избора на фасадна мазилка!

Kъм пълния текст


Caparol - част от реставрация на гара Подуяне

Гара Подуяне е емблематична сграда, която не е ремонтирана от построяването си през 1948г. За реставрацията на фасадата, инвеститора се е спрял на топлоизолационна система Caparol Capatect.

Kъм пълния текст


Workshop: Серия за реставрации HISTOLITH

Caparol Ви кани на workshop на тема: "Системи за реставрации Histolith"

Повече подробности прочетете тук


Workshop "Епоксидни подове DISBON"

Caparol Ви кани на двудневен workshop на тема: "Епоксидни подове Disbon". 

Към пълния текст


Реставрацията на Видинския театър с CAPAROL

Община Видин осигурява средства за реставрацията на сградата на Драматичен театър „Баба Вида“.
Реставрацията е както на интериорните пространства, така и на екстериора /реставрация и консервират външните мазилки и елементи по фасадата - балюстри, капители, пиластри, корнизи, холкери и фронтови, както и по балконите/.

Kъм пълния текст


Вентилирани фасади от LITHODECOR, част от групата на DAW

В продължение на 25 години Lithodecor е един от най-иновативните производители на вентилирани окачени фасади в Европа. С финишни покрития от естествен камък, стъкло, фотоволтаични модули, бетон или керамика,  Lithodecor е предпочитан партньор на архитекти и проектанти, чийто приоритет е комбинация от отлична топлоизолация и ефектна визия.

Kъм пълния текст


Искате наситен цвят на фасадата?

С огромен набор от нюанси фасадната боя Muresko на Caparol е Вашето решение! 

Към пълния текст


Антибактериалните бои – повече вреда, отколкото полза!

Още от 2008 г. Caparol извършва обширни проучвания на начина, по който антибактериалните интериорни бои, както се наричат, работят. Резултатите бяха отрезвяващи и потвърдиха, че продуктите от този тип, нямат значителни предимства, когато се използват в зони, с високи хигиенни стандарти.

Към пълния текст


Месечен бюлетин Caparol

Нови продукти, промоции, актуална техническа информация. Ако искате да научавате първи всички новости, свързани с Caparol, може да го направите, като се регистрирате за месечния ни информационен бюлетин.

Вижте повече тук


Здрава и красива фасада за поколения напред!

С иновативни продукти и системи на Caparol ще  защитите и повишите стойността на дома си, а за да предотвратите негативните следи оставени от капризите на времето е необходимо да изберете точната система.

Към пълния текст


ФУНКЦИОНАЛНО И ЕСТЕТИЧНО

Deco Lasur, Metallocryl, Arte Twin или Arte Dolce ... трудно Ви е да си представите как изглеждат тези системи?

Caparol Гемрания представя по атрактивен начин различните повърхности, за да може по-ясно да си визуализирате и да изберете Вашето финишно покритие.

Оптично атрактивни, качествени и устойчиви на различни натоварвания.  Финишните покрития на Caparol  са идеалния избор за постигане на уникална визия у дома или офиса.

Вижте повече тук


С мисъл за бъдещето!

Серията от продукти CAPAGEO на CAPAROL, за чието производство се пестят ценни природни ресурси,  се разширява с два нови продукта

Към пълния текст


Подовите настилки DISBON вече и в YouTube

За нас е удоволствие да Ви информираме, че вече можете да видите DISBON и в YouTube.

Първото видео показва как се полага декоративно подово покритие DisboPUR 385 2K-PU-Beschichtung (2-компонентно PU покритие) Premium.

Към пълния текст


С ColorReaderPRO светът става измерим!

Какъв цвят всъщност е вашият велосипед или мотор? С ColorReaderPRO можете да определите цветовите тонове на много повърхности само за няколко секунди.

Декоративни интериорни техники от Caparol

Искате да направите уникален своя дом? Да има акценти, които да придават индивидуалност на помещенията?

Нов или стар дом, това не е от значение! Caparol Ви предлага възможност да разширите обхвата на идеите си.

Към пълния текст


ORIGINAL MELDORFER®

Новия Meldorfer предлага неограничени възможности и перспективи! Устойчив и надежден, издържащ на високи натоварвания, причинени от вятър и атмосферни влияния.

Направете своя дом уникален и модерен с творчески акценти!

Вижте брошурата


Строителен форум 2019

На 22ри и 23ти март 2019 година във Велинград се проведе първото издание на СТРОИТЕЛЕН ФОРУМ, организиран от Макс Медия България, информационната строителна платформа Stroiteli-bg.com.

Към пълния текст

FAF 2019: Изобилие от цветове на щанда на Caparol

В продължение на четири дни на щанда на Caparol на FAF 2019 в Кьолн, посетителите се запознаха с последните иновации, атрактивни услуги и уникални продукти. Колоритния щанд с височина от 7,5м. е разделен на 4 основни зони на различна тематика: Ефективност, Устойчивост, Здраве и Дизайн.

Прочетете още


Caparol стартира сезона на практическите демонстрации

Към пълния текст

Caparol дава нов живот на историческите сгради!

Реставрирането на елементите на една историческа сграда й дава нов живот, без да нарушава архитектурните елементи от епохата, в която е строена.

Към пълния текст


Workshop "Интериорни фасадни решения"

Над 30 архитекта и представители на строителния бранш присъстваха на workshop-а, на тема "Интериорни фасадни решения", който проведохме в новия ни шоурум.

Към пълния текст


Перфектната топлоизолация от Caparol

Студено Ви е през зимата? Образува се мухъл на фасадата Ви? Градушката е оставила следи? Цветът не е същия като в деня на нанасянето му?

Към пълния текст


Caparol ще представи новости на форума Farbe, Ausbau & Fassade 2019

От 20 до 23 март в Кьолн ще се проведе строителния форум FAF, където Caparol ще презентира иновации в областта на фасадните и интериорни решения. Фокусът в развитието на продуктите е съсредоточен върху 4 ключови направления - здраве, дизайн, ефективност и устойчивост.

Към пълния текст


Качество, Иновации, Широка продуктова гама и Дизайн

С продуктите на Caparol лесно постигате здравословен микроклимат за Вашето семейство

Caparol предлага иновативни продукти и системи, с които да оформите по най-добрия начин жилищното пространство, да го защитите и да повишите стойността му. И то без да се притеснявате за вредните и неприятни миризми, с които по презумция е свързано боядисването.

Към пълния текст

BAU 2017 - Вдъхновяващо присъствие

Щанд с експозиции на Caparol, Alsecco, Disbon и Lithodecor.

Под мотото "Устойчиво и вдъхновяващо", четирите марки на DAW представиха иновативни продукти за фасадата, стените, тавана и пода.

Плюс концепцията (Plus Konzept) гарантира, че четирите компании на DAW са  партньори, във всички фази на завършване на строителения проект. По този начин клиента получава всички услуги от един източник, от идеята до успешното приключване на проекта.

Концепцията Плюс се материализира и в една качествена брошура, с многобройни референции, които бяха разпространени на изложбения щанд на DAW.

 


Устойчиво. Внушително

Caparol впечатли на изложбата "Farbe - Ausbau & Fassade" в Мюнхен с многобройни иновации

Мюнхен: Между 2ри и 5ти март 2016 изложбения щанд на Caparol беше изпълнен с посетители, превръщайки се в център за привличане на занаятчии в областта на строителството.


Caparol - Участие на "Paint Finishing and Fassade" 2013

Caparol представи на изложението Paint Finishing и Fassade 2013 в Кьолн най-новите продукти за защита на фасадите, както и декоративни техники за модерни интериори.