Качество, Иновации, Широка продуктова гама и Дизайн

С продуктите на Caparol лесно постигате здравословен микроклимат за Вашето семейство

Caparol предлага иновативни продукти и системи, с които да оформите по най-добрия начин жилищното пространство, да го защитите и да повишите стойността му. И то без да се притеснявате за вредните и неприятни миризми, с които по презумция е свързано боядисването.

От самото си основаване, най-важната цел на Caparol е да създава нови стандарти за качество в индустрията – по отношение на екологично чисти и здравословни продукти.  

Indeko-plus e първата в света минимизирана емисионно и несъдържаща разтворители, боя за интериори. Доказано безвредна, бързосъхнеща и без неприятен мизис, Indeco-plus се отличава с много добра покривност и бързо съхнене, което я прави много подходяща за целогодишно полагане. Равномерна, плътна и наситена текстура, с която постигате плътност само с една ръка. Indeko-plus (База 1-3) може да се оцвети със системата за оцветяване ColorExpress в над 5 милиона цветови нюанса. 

Всички интериорни цветове на Caparol носят престижния сертификат печат за качество на E.L.F. – минимално вредни емисии, без разтворители, без  съдържание на пластмаси, с индекс на летливи органични съединения по-малък от 1g/L, което е 30 пъти по-малко от минимума, наложен като изискване от европейското законодателство.

Caparol Sensitive е първата емулсионна боя от най-висок клас без консерванти - особено подходяща за хора страдащи от алергии. Без консерванти, патентована рецепта, без разтворители, Сертификат "подходящ за страдащите от алергии", съгласно сертификат за изпитване на RW TÜV Essen.

За постигане на добър микроклимат и за перфектни повърхности, във всички жилищни помещения, училища, детски градини, обществени сгради, както и за възстановяване на исторически паметници, специалистите на Caparol са разработили SylitolBio-Innenfarbe.

Поради естествената алкалност на свързващото вещество продуктът възпрепятства появата и развитието на бактерии, мухъл и други гъбични образования. Без консерванти, разтворители, омекотители и миризми, продукта притежава сертификат „Предназначен за алергични лица”, издаден от RW TÜV Essen, е идеален за хора с различни видове алергии.

LatexHygiene   е  супермиеща се дисперсионна боя, с наситено бял цвят, перфектна за изпълнение на повърхности, които се нуждаят от ефективна антимикробна защита в помещения с високи хигиенни стандарти: болници, клиники и медицински кабинети, родилни отделения, училища, детски градини, ресторанти и др. или за всякакви други помещения, подложени на чести дезинфекции. Отговаря на Клас 1 на мокро триене, съответства на устойчивост на триене, съгласно DIN 53778.

Продуктите на Caparol гарантират висока стойност и първокласно качество: използват се само най-добрите суровини, а цялостния контрол на качеството в производството, осигуряват екологичност на продукцията и здравословен климат у дома.