Нови декоративни техники 2022 г.!

Динамичността на годината се отразява и в интериорните декоративни техники, които доминират в Caparol Trend 2022.  Но въпреки цялата динамика на реалността тенденциите се развиват със собствено темпо.

Вдъхновете се от новите декоративни техники и цветови комбинации, които нашите колористи разработиха. Декоративните техники са разнообразни, като има по-ненатрапчиви и фини и такива, които изпълват с повече блясък и цвят.

Декоративна техника DecoLasur „Antik Aquarell“  създава индивидуалност в помещението и лесно могат да бъдат интегрирани в жилищното или офисно пространство. Antik Aquarell е представена в две различни комбинации – една по-фина и натурални цветове и една с по-плътни и наситени цветове.

 

Декоративната техника DecoLasur Matt "Antik Opak" е модификация на Antik Aquarell. Цветовите преходи и контрастите са по-силни, а структурата е по-грубовата. Зоните са частично обработени със стоманена маламашка, с цветовете са разкъсани. Това придава на стената старинен характер.

Декоративната техники MultiStruktur „Ленена структура“ изглеждаща сякаш стената е обвита в ленен плат. MultiStruktur Fein „Linnen Struktur“ е красива техника, която може да изпълните само с един продукт.

Декоративната техника StuccoSatinato „ Ethno Diamante ви дава свобода за интерпретация. Може да правите оформите според вашите желания.

Използвани продукти и цветове

 

С декоративната техника StuccoSatinato „Ethno“  създавате индивидуалност в помещението. Може да използвате по-силни цветове, които да контрастират или с по-бледи, за да придадат спокойствие в помещението.

Използвани продукти и цветове

 

MultiStruktur Fein & Capadecor® Stucco Satinato „Diamante“

Комбинация от цветове и структури, представена под формата на триптих. Две техники в съвместими цветове, визуално разделени от графика, подобна на стрелка, която създава различна визия, според настроението. 

Детайли за използваните продукти вижте като кликнете на снимката.

Разнообразни, чувствени и живи. Отделните цветови комбинации съчетават не само цветови комбинации, но и е различни структури (релефни, гладки) и финиши (мат, гланц).

Фокусът тази година е върху розово-лилавото, както и нашия копнеж за щастие и лекота! Именно затова колористите на Caparol се спряха на  ROSÉ-MAUVE Flamenco 110 за водещ цвят на 2022 г. -  свеж, топъл и не натрапчив нюанс.

Вдъхновете се и вижте повече за новите ни цветни комбинации