Строителен форум 2019

На 22ри и 23ти март 2019 година във Велинград се проведе първото издание на СТРОИТЕЛЕН ФОРУМ, организиран от Макс Медия България /строителна платформа Stroiteli-bg.com/.

Целта на СТРОИТЕЛЕН ФОРУМ 2019 бе да събере на едно място организации и компании от строителния бранш, за да представят новостите в сферата. Над 70 представителя от архитектурни бюра, строителни и инвестиционни компании, проектанти, както и представители на общини в България бяха сред гостите на събитието.

Г-н Стефан Антонов, Технически ръководител, представи продуктите с марка CAPAROL.

Иновативни фасадни решения с топлоизолационни плочи от коноп, устойчиви решения  с нано-технологии, фасадни бои от най-висок клас ThermosaN NQG и др.

Фасадните бои Cool protect бяха представени със серията Muresko Coolprotect, при които атмосферните температурните амплитуди не влияят на фасадата. При нагряване при фасадите в тъмните цветове се намалява 40 %та в сравнение със стандартните фасадни мазилки. Беше направен и реален тест, при които се видя разликата между двете мазилки.

Презентирани бяха и новите продукти от серията CapaGeo, Electroshield, Avertol Epotar, декоративна фасадна техника Meldorfer.

Колегата Стефанов презентира и функционалностите на новия сайт, като се съсредоточи върху приложението SPECTRUM, чрез което сами може да променяте цвета на фасадата и интериора си.

Благодарим на всички гости за присъствието!