Декоративните мазилки - Вдъхновение за креативен дизайн 

Искате да създадете индивидуална и уникална визия на дома си? Да избягате от стандартните гладки едноцветни стени? Декоративните интрериорни мазилки са вашето решение!

С над 125 годишна история Caparol постоянно обновява и развива портфолиото си от декоративни продукти, за да отговарят на все по-високи критерии – екологичност на продуктите, клас на устойчивост на мокро триене, покривност и т.н. Декоративните техники са подходящи за всяко помещение – спалня, детска стая, дневна. Със съответната финишна обработка са подходящи и за влажни помещения, изключвайки зоната на душа.

Може да се нанасят като акцент на една стена, на всички стени или пък да се направят отделни декоративни елементи. С блясък, гланцови, матови, с метален ефект, релефни или гладки. Изборът е Ваш, а възможностите за машинно тониране и цветова гама са огромни.

 

Art Nobile е декоративна боя с кварцов пясък, създаваща метален ефект. Лесна за нанасяне, без мириз и неприятни изпарения, Art Nobile се предлага в 85 цвята.

 

Stucco Di Perla е шпакловъчна смес с  перлен ефект. Предлага се в две бази – златна и сребърна. Над 70 завладяващи нюанса, сред които е и черния цвят, който през последните години е сред предпочитаните цветове на дизайнерите. Устойчива на високо натоварване и почистване.

 

StuccoDecor Di Luce e декоративна шпакловка на акрилна основа, с която постигате повърхности с огледален ефект (венецианска мазилка). Тонира се машинно по картел Caparol 3D, който съдържа над 1300 цвята.

Водоразредима, лесна за почистване, с дифузионна способност, StuccoDecor Di Luce създава перфектен огледален гланц без нанасяне на допълнителни продукти.

 

 

Capadecor Stucco Eleganza е мазилка, с която стените придобиват копринен гланц с ефект на седеф. Новият Capadecor® Stucco Eleganza гарантира перфектни резултати, създавайки усещане за лукс, независимо дали ще се нанесе като акцент или изцяло.

 

 

Capadecor ® Crystal Effekt са блестящи пигменти, създаващи кристални ефекти със златисти, сребристи или многоцветни перли. С подходящо осветление на стените ефектът допълнително се засилва. Без пластификатори, вредни емисии, лесни за нанасяне и с висока износоустойчивост, Crystal Effekt преобразяват помещението.

 

Multistruktur  е органично структурно покритие, с което може да създадете разнообразни триизмерни форми и дизайни. Удълженото време за работа, което предлага продуктът, позволява удобно и безопасно завършване на покритията. Готов за нанасяне и лесен за почистване.

Пълната гама интериорни декоративни продукти може да видите ТУК  или да посетите шоурум Caparol, където има огромно разообразие от мострени пана.