Дървени, метални и пвц елементи

Полиуретановите бои са идеалното решение за защита на дърво, метал и пвц елементи. Лесни за нанасяне, те  могат да се използват в интериора и екстериора.

Ако искате да смените цвета на мебелите у дома или да защитите металните и пвц елементи у дома и градината PU Satin/Matt е боята, която ви е необходима. Може да се тонира както в плътни и наситени цветове, така и в по-бледи и нежни нюанси.

 

Покритието е устойчиво на надраскване и почистване. Клас 1 Устойчивост на мокро триене, което го прави устойчиво на почистване дори с по-силни препарати на водна основа.  

При голяма част от конвенционалните бои, боядисаните елементи залепват помежду си при полагане на боята, което е много неприятно особено когато става въпрос за боядисване на дървена дограма. С PU Satin този проблем е елиминиран поради специалната формула на боята.

За постигане на перфектна повърхност е много важна и подготовката на основата. Ако има компрометирани участъци е важно да се отстранят до здрава повърхност. За да се подобри адхезията на последващите слоеве е от ключово значение грундирането на цялата основа. По този начин освен по-добрата адхезия на боята, ще се уеднакви съхненето на боята и няма да се получат петна.

Haftprimer e специален акрилен, водоразредим грунд, който се препоръчва за използване преди боядисване на дървени елементи.

Когато ще боядисвате метал препоръчваме да използвате AllGrund. Висококачествен грунд, с антикорозионни действие, предназначен за желязо и стомана. Може да се използва и като универсален грунд за нанасяне върху  алуминий, цинк, твърдо PVC, мед, дървен материал.

Препоръчваме ви да използвате системи решения, за да постигнете перфектен краен резултат. Не се колебайте да се свържете с нас за консултация.