Децата ви обичат да рисуват по стените у дома? А в офиса никога не ви е достатъчно пространството на бялата дъска?

Създайте креативни пространства у дома или офиса с Blackboard- и Whiteboardpaint.

Blackboard Paint е акрилно покритие, което може да превърне всяка повърхност в черна дъска за писане. Боядисаната повърхност е устойчива на надраскване. Пишете с тебешир, почиствате и отново пишете или рисувате. Покритието няма да се компрометира. Специално проектиран за детска стая или кухня. Създайте за себе си и любимите си хора креативно пространство у дома.

Ако пък искате да използвате маркер, вместо тебешир, ви препоръчваме Whiteboardpaint. Покритие, което създава ефект на бяла дъска. Изключително подходща за офиси, детски градини, училища. Без ограничение в размера на пространството за писане.

Покритието е транспарентно, което означава че цветът на покритието под Whiteboardpaint може да е в цвят, който ви харесва - зелен, розов, син ....

 

Двата продукта имат система на полагане, която е важно да се следва, за да се получи перфектен краен резултат. Blackbordpaint и Whiteboardpaint са налични в шоурум Caparol. Посетете на място или се свържете с нас, за допълнителни детайли по полагане.